Fijnmechanische onderdelen voor prototype en machinebouw - Gereedschapsmakerij

Over ons

Frepa: Fijnmechanische onderdelen

FREPA nv is een betrouwbare partner voor het fabriceren van fijnmechanische onderdelen, matrijzen en apparaten. De seriegrootte kan variëren van prototype tot enkele honderden stuks.

In 1989 startte Louis Paredis de éénmanszaak "Frezen Paredis", waaruit de naam FREPA is voortgevloeid. Hij heeft het bedrijf uitgebouwd tot een team van 25 gedreven medewerkers. In 2006 nam Eddy Hendriks het roer over. In 2019, na 8 jaar productiemanager te zijn geweest bij Frepa, werd Stefan Geuens de eigenaar en bestuurder van het bedrijf.

Het meedenken met de opdrachtgever vereist vakmanschap, kosteninzicht, samenwerking in teamverband, continue bewaking van kwaliteit en levertijd. Een stuk filosofie dat men niet kan afbeelden in brochures of websites; het kan alleen worden waargemaakt in concrete contacten tussen de aanvrager en de maker.

De producten van Frepa

Ons productgamma biedt een ongekende variatie, gaande van minutieus kleine onderdelen tot volledig gemonteerde apparaten. Voor elk product wordt steeds dezelfde hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit gehandhaafd.

De activiteiten van Frepa

Het fabriceren van fijnmechanische onderdelen, matrijzen en apparaten situeert zich voornamelijk in volgende sectoren:

- fijn mechanische industrie
- machinebouw
- metaalindustrie
- elektronische industrie
- voedingsindustrie
- farmaceutische industrie
- matrijzen 

In o.a. bovenstaande industrietakken heeft Frepa door de jaren heen heel wat expertise in huis gehaald. Dit maakt dat de medewerkers bij Frepa pro-actief meedenken en meewerken aan een perfect eindproduct.

Ons productgamma is bijzonder gevarieerd. Toch slaagt Frepa er in haar organisatie van bestelling tot levering vlot te laten werken binnen een allesomvattende planning.
Dit wordt bewezen door wekelijkse en dagelijkse leveringen, die beantwoorden aan de vraag van vele klanten om "just in time" te leveren.
 

CONTACT

Frepa NV
Centrum Zuid 1073
3530 Houthalen-Helchteren

tel. +32 11 52 24 22
info@frepa.be

Verkoopsvoorwaarden